Freynhofer

Torsdagens “Frækkert” fra Europa League…

Også sidste anbefaling er hentet i Europa League og her ved vi godt, at vi i manges øjne bevæger os lidt ud på et skråplan. Men det er også derude at de rigtig gode penge ligger og venter, hvis man vi på redaktionen har set rigtigt.

Valencia – Krasnador = X2 = Odds 2,90
Spillet hvor du får Dagens Højeste EL Bonus…

Valencia er stadig godt med i den spanske La Liga og på en af de sjove pladser, men nu er det Europa League, hvor der er mange penge at hente for hver runde man går videre – og det er både på point siden og især på TV siden.

Valencias er faktisk i rigtig god form og i dag spiller de endda hjemme. Hvorfor så spille imod dem, når nu sol måne stjerner står i deres vinkel. Vi mener, at Valencia har det svært mod de hold der bruger meget fysik og spiller lidt som de gør i England.

Valencia vil gerne have at det flyder og at modstanderne har mange pasninger på små områder. Når Valencia møder lidt mere primitivt spillende hold, så kniber det en smule.

*

Krasnador er nu et så primitivt spillende, men spiller ikke det polerede spil, men lader også fysikken spille en rolle. Selv m man ikke kan sammenligne Premier League i England og Rusland, så er spille faconen meget ensartet.

Meget fysik og til tider alt for hurtigt til hvad man kan rent teknisk. Men det giver underholdende fodbold, grundet mange boldtab og skift i spillet. Vi tror at Krasnador får et godt udgangspunkt som en remis også vil være og med et så godt odds på en Dobbelt-Chance, vi mener er mulig – så skal den da prøves.

Valencia – Krasnador = X2 = Odds 2,90
Spillet hvor du får Dagens Højeste EL Bonus…

Booking.com
To Top