Freynhofer

Torsdagens “Frækkert” fra Europa League…

Torsdagens sidste anbefaling er med et par hold med lidt mere tyngde, end i de 2 første anbefalinger. Her har vi med hold at gøre, der begge har en chance for, at gå videre efter gruppe spillet og nå langt.

Celtic – RB Leipzig = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus på 122%…

Celtic er lidt tvunget til at vinde dette opgør, hvis de ikkekun skal spille skotsk fodboldefter jul og nytår. For med kun 3 point i Gruppen og det at gæsterne allerede har 6 point, ser det svært ud. Salzburg har 9 og er næsten sikret, da de spiller mod bundholdet Rosenborg i dag.

Celtic er selvfølgelig bedst hjemme, men dagens gæster er bare på et par niveauer højere oppe og skal nok godt have en masse held. I dette opgør er fysik ikke nok, for her kan tyskerne sagtens følge med. Vi tror ikke på skotterne i dag.

*

RB Leipzig har kun fået et nederlag i denne sæsons Bundesliga og et imod Salzburg i denne gruppe. Så det er et hold der har fat i den gode form og har masser af selvtillid. De slog Celtic med 2-0 i det omvendte opgør og vi kan ikke tro at de laver om på så meget til dette opgør.

I de seneste 5 kampe i hhv. Bundesligaen og EL har garnet hele 9 gange på fremmed græs og de vil heller ikke holde sig tilbage i aften. Det er vigtigt at de sikrer sig så hurtigt som muligt, så man også kan gemme kræfter til den hjemlige liga. En sejr i dag og de er stensikkert videre. 

Celtic – RB Leipzig = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus på 122%…

Booking.com
To Top