Freynhofer

Torsdagens Frække landskamps valg…

Torsdagens sidste anbefaling fra en EM ramt redaktion er med et ganske interessant hjemmehold. Vi føler næsten at det er en foræring og kunne måske godt have givet den en tand mere – men nøjes bare med en flermåls sejr.

Kroatien – Ungarn (0-1) = 1 = Odds 2,05
Her får DU dagens Højeste Landskamps Bonus som Ny bruger…

Kroatien ser ud at at have fundet nogle årgange der spiller godt sammen, både på og undefor banen. I hvert fald har de gjort det overbevisende og topper gruppen. Dog led de et nederlag til dagens gæster, da de var på besøg der.

Men Kroatien er også blevet bedre sidenhen og hjemme foran deres fanatiske publikum, vokser de også med nogle procenter. De slog bl.a Spanien 3-2, da de var på besøg – så vi tror også på en sejr over dagens gæster.

*

Ungarn er stadig med rent point mæssigt og ligger nr. 3 med 9 point. Det er kun 1 færre end dagens hjemmehold. Men modstanderne har heller ikke været de samme foran egne fans. Vi er overbeviste om, at Ungarn knækker i den sidste fase af kvalen.

Ungarn på udebane er ikke noget at råbe hurra for. Her har de tabt til lande som Grækenland, Montenegro og Slovakiet. Hold som vi helt klart mener at Kratien er bedre end, som hjemmehold. Vi tror på mindst en 2 måls sejr.

Kroatien – Ungarn (0-1) = 1 = Odds 2,05
Her får DU dagens Højeste Landskamps Bonus som Ny bruger…

Booking.com
To Top