Freynhofer

Torsdagens Europa League “Frækkert”…

Vi indrømmer gerne, at vi på redaktionen har haft svært ved at se uden om dagens opgør i Europa League, og derfor er også dagens “frækkert” et opgør vi har hentet, i denne internationale klubturnering.

FC Köln – Arsenal = 2 = Odds 2,75
Spillet hvor du får dagens Bedste Bonus som Ny kunde…

FC Köln har aldrig tilhørt toppen af tysk fodbold, men har gjort det hæderligt i en længere årrække. Men denne sæson har godt nok indeholdt mange skuffelser og nederlag.

Det skal dog siges, at de har haft en hel del skader i truppen fra starten af sæsonen og når en bliver klar, så er der en anden der tager hans plads. Så balancen i den daglige træning og truppen, har endnu ikke været helt oppe og ringe.

I EL sammenhæng er der ikke mange der tror på dem og de skal da også vinde de to sidste opgør for, at gå videre. Så vi tror ikke på redaktionen, at de stiller i absolut stærkeste opstilling i forhold til de tiloversblivende spillere, da Bundesligaen er vigtigere nu.

*

Arsenal virker som om, de har fået mere stabilitet ind i holdet, end i starten af sæsonen. Kun Manchester City har brudt deres gode stime, men det gør City jo ved stort set alle hold.

Deres seneste sejr mod Tottenham har sikkert også givet et selvtillidsboost og selv om de ikke er tvunget til en sejr, så går et engelsk mandskab ikke på banen bare for at sikre sig 1 point.

Vi er ret overbeviste på redaktionen om, at Arsenal går ubesejrede gennem gruppespillet og denne kamp er en af dem, hvor alle 3 point kommer ind på kontoen.

FC Köln – Arsenal = 2 = Odds 2,75
Spillet hvor du får dagens Bedste Bonus som Ny kunde…

Booking.com
To Top