Freynhofer

Torsdagens EL “Frækkert” fra BN…

Også dagens “Frækkert” er hentet i den igangværende Europa League turnering, som sædvanen tro, afvikles om torsdagen. Her ser vi endestationen for den ene repræsentant for stort set sikkert – og Odds er Super gode.

AC Milan – Arsenal = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du kr. 100, i Risikofrit spil at lege med…

AC Milan halter muligvis en smule placeringsmæssigt i den hjemlige Serie A, men når det kommer til form, så er de blandt de absolut bedste i denne periode.

Der er ikke tabt en kamp siden lillejuleaften og kun 3 kampe efterfølgende er endt remis. Det betyder 13 sejre i 16 kampe i streg. Så man har fundet melodien i den helt rigtige periode. Vi er ikke i tvivl om en sejr – kun størrelsen er vi i tvivl om.

*

Arsenal skuffer deres fans gang på gang og er efterhånden dalet ned i Premier League, hvor det er fuldstændigt ligegyldigt at være placeret. Det er sikkert Wenger’s sidste sæson for de røde i London – nu må det være slut.

4 nederlag i streg. De 2 gange var godt nok til City – OK – men at tabe til svenske Östersunds i London og til Brighton efterfølgende, så er stemningen virkelig dårlig i Arsenal.

Selvfølgelig kan denne kamp være en vej til succes, men vi har på redaktionen svært ved at se, at der er selvtillid og balance nok på holdet til, at kunne matche et så formstærkt hold som AC Milan. Vi tror IKKE på Arsenal og Wenger.

AC Milan – Arsenal = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du kr. 100, i Risikofrit spil at lege med…

Booking.com
To Top