Nyhed

Torsdagens “Bonus” valg på BN…

Torsdagens “Bonus” er hentet i den engelske Premier League, hvor sidste års sølvvindere får besøg af et hold, som i denne periode er udfordret på både point, stilling og mandskab – var kan se gode penge her.

Tottenham – West Ham = -1,0, -1,5 = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Bonus som NY kunde…

Selvom det kun er to dage siden at både Tottenham og West Ham sidst var i aktion i PL skal de igen  idag på banen. Det udfordre spillernes fysik og begge hold vil formentlig være nødt til at rotere lidt med spillerne.

Her har Tottenham en fordel i at gæsterne allerede har flere af deres 2. valg i brug på grund af skader og derfor er svækket på bænken. Tottenham ligger nu nu på den 5. plads der giver adgang til gruppespillet i EL og den vil de som minimum holde fast i. De har kun 4 point op til 4. pladsen der sender dem i CL.

Formen er god hos Spurs der kun har tabt “hjemme” 1 gang i denne sæson. Selvom Spurs formentlig er uden Danny Rose og Mousa Dembele har de vist at de har spillere der kan gå ind og lukke de huller på et højt niveau.

*

West Ham døjer lidt med skader i truppen, hvor Fonte, Byram, Micahil og Fernandes stadig er ude af truppen og efter kampen mod West brom er også Cresswell tvivlsom. De kan dog glæde sig lidt over at deres kaptajn Mark Noble formentlig igen er at finde i truppen ligesom han var mod West Brom hvor han vendte retur efter en skade.

Når det er sagt er der langt mellem glæderne for West Ham der har haft det meget svært i denne sæson hvor 10 af 21 kampe er endt med nederlag.

De har haft problemer både ude og hjemme og ligner ikke et hold der helt ved hvordan de skal få vendt den dårlige form. 7 point er hvad de har hentet på udebane i denne sæson hvor de også har lukket dobbelt så mange mål ind som de selv har scoret.

Tottenham – West Ham = -1,0, -1,5 = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Bonus som NY kunde…

Booking.com
To Top