Freynhofer

Tisdagens Champions League “Frækkert”…

Nu hvor det jo er tirsdag er det svært at komme helt udenom Champions League og vi har da også fundet et af aftenens opgør yderst interessant og så er det også det opgør vi har valgt at se LIVE.

Manchester Utd. – Juventus = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice…

Manchester Utd. har slet ikke samme styrke som sidste sæson og sæsonen før og det tegner lidt til at blive en af den slags sæsoner, som Mourinho plejer at levere i sin 3. sæson i en klub. Og det er ikke pokaler, men problemer og uro.

Holdet er jo stort set det samme som i fjor, men det fungerer langt fra optimalt på banen, selv om det selvfølgelig heller ikke er helt skidt. Det er bare ikke det niveau som Utd. plejer at spille på.

I dag står de overfor et hold der ikke har problemer og som har en form der virker skyhøj. Utd. har vist at de har store udfordringer i den defensive fase og lukker alt for mange mål ind. Vi tror det samme er tilfældet i dette opgør og Utd. taber med et enkelt mål.

*

Juventus er ikke det samme mandskab som i fjor, men det har ikke rykket niveauet i en negativ retning. Buffon med flere er stoppet, men så har man til gengældt købt Ronaldo. Om det er en gevisnt vil tiden vise.

Indtil nu har han ikke gjort den store forskel, med kun 1 mål og et rødt kort. Men mom ikke han vågner op på et tidspunkt. I dag skal han og holdkammeraterne spille mod et af hans tidligere hold – så det kan være at det er her han slår til.

Vi mener at Juventus i denne periode er et bedre mandskab end Utd. og selv om det er på udebane, vil det ikke tage favoritrollen væk fra gæsterne i redaktionens optik. En smal 1-0 sejr til Juventus vil ikke overraske redaktionen.

Manchester Utd. – Juventus = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice…

 

 

Booking.com
To Top