Freynhofer

Tirsdags “Frækkerten” fra UNL…

Vi slutter dagens af med et opgør fra Liga B, som er samme niveau som Danmark er indplaceret i og her burde der være stor forskel på de 2 mandskaber og vi holder med gæsterne fra alpelandet.

Bosnien & H. – Østrig = 2 = Odds 3,00
Spillet hvor du får 3Doblet Dit indskud til at spille for…

Bosnien & H. er en ung nation i fodbold sammenhænge, da de er en del af det gamle Jugoslavien som efterfølgende er blevet opdelt i mindre nationer. Men de er gode boldspillere i den region og teknisk stærke.

Bosnien & H. lider måske mere under manglen af kvalitets spiller eller antallet af samme. Det er tydeligt at se i deres kampe, at de har svært ved at skabe noget fremad, men går efter det point de startede med – og det er både ude og hjemme.

Vi mener dog, at det mandskab de skal stå overfor i dag, er for dygtige til ikke at finde vej gennem en bosnisk defensiv – men de får sikkert æren af, at tabe med en enkelt eller to pinde.

*

Østrig er et hold under udvikling og de er begyndt at lege med de store hold. De slog i sommers noget overraskende det tyske mandskab og det russiske – som begge kom langt ved VM.

Vi er på redaktionen ret sikre på, at de “bygger” videre i dagens opgør og selv om Bosnien & H. lader dem have bolden mest – var det nok sket alligevel. De har scoret 10 mål i deres seneste 5 kampe, så mon ikke der kommer et par mere på kontoen og en udebanesejr.

Bosnien & H. – Østrig = 2 = Odds 3,00
Spillet hvor du får 3Doblet Dit indskud til at spille for…

Booking.com
To Top