Freynhofer

Tirsdags Frækkerten fra Englands Championship…

I tirsdagens sidste anbefaling fra redaktionen på BN er der masser af dansk islæt. Det gik tidligere rigtigt godt for danskerne i gæsteklubben, men nu tror vi faktisk ikke rigtigt på dem mere – især ikke på udebane.

Swansea – Brentford = 1 = Odds 2,55
Spillet hvor du kan oprette konti med Paypal og opnå flere gange Bonus…

Swansea spillede faktisk en rigtig god kamp i weekenden, men glemte de glemte at få armene ned efter deres scoring i 2. halvleg og på 10 minutter vendte Nottingham et truende nederlag til en sejr.

Ærgerligt, men vigtigst var at spillet fungerede og på udebane har de det altid svært, selv om det var en dum måde at tabe på. I dag er de hjemme og her henter de stort set alle deres point. Vi forventer alle 3 af dem i dag.

*

Brentford har tabt lidt af pusten, efter en super god periode efter at danske Frank overtog rollen som manager tidligere på sæsonen. Det gav et boost i starten, men siden er det blevet hverdag.

De når formegentlig ikke play offs pladserne i denne sæson og det er grundet manglende point på udebane. I den gode periode strøg de ind på kontoen ude og hjemme, men nu er det kun hjemme.

De mødte senest Swansea i FA Cup’en hvor de blev sendt hjem med en sæk på 4-1. Vi tror ikke at resultatet bliver det samme eller at nederlaget bliver lige så stort – men et nederlag er vi ret overbeviste om at det ender med.

Swansea – Brentford = 1 = Odds 2,55
Spillet hvor du kan oprette konti med Paypal og opnå flere gange Bonus…

Booking.com
To Top