Freynhofer

Tirsdags Frækkerten fra den norske Eliteserie…

Det er ikke så tit vi bevæger os op i den bedste norske række i foråret, men vi har alligevel spottet et spændende opgør, hvor vi ikke er helt på linje med Bookmakerne og derfor har mulighed for et fedt odds, på en Dobbelt-Chance.

Odd – Viking = X2 = Odds 2,25
Spillet hvor du ikke skal være 18 år, når du spiller via PayPal…

Odd har fået en Super god start på sæsonen og har stadig det første nederlag til gode i denne sæson, som dog lige er gået i gang. Derfor kan det selvfølgelig virke mærkeligt, at vi så har valgt ikke at tro på hjemmeholdet!

Vi har set de 2 holds modstandere igennem og statistikkerne og de taler helt klart til gæsternes fordel. Det er lidt tyndt på scoringssiden og de har også et helt specielt forhold til gæsterne.

*

Viking skal møde sin ynglingsmodstander, for Odd har de haft et virkeligt godt tag på i de senere år. Det er uanset om det har været hjemme eller ude, så er det meget sjældent at de taber til dagens hjemmehold.

Formen bakker da også anbefalingen op, da Viking pt. topper den norske Eliteserie og det ser ud som de nærmest er ustoppelige. Det er helt normalt at Viking lægger ud med brask og bram, for så at falde lidt sammen når vi når sommerperioden.

Odd – Viking = X2 = Odds 2,25
Spillet hvor du ikke skal være 18 år, når du spiller via PayPal…

Booking.com
To Top