Freynhofer

Tirsdags Frækkerten fra Champions League kvalen…

Tirsdagens sidste anbefaling er fra den prestigesfyldte turnering Champions League, men godt nok med 2 mandskaber som vi ikke ser nå meget andet en gruppespillene i de respektive turneringer CL og EL.

LASK Linz – Cl. Brügge = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor DU kan oprette flere X konti med Paypal og få flere X Bonus…

LASK Linz har vist at være ganske formstærke i denne periode og også i den hjemlig liga er de godt med. Det plejer at Salzburg der er repræsentant for Østrig, men i denne sæson er LASK rigtig stærke ud.

I år ligger de á point med netop Salzburg, men som nr. 2, grundet en dårligere score. Så man skal bestemt ikke tage fejl af dette mandskab i denne sæson, som vil nå rigtigt langt efter redaktionen opfattelse.

De slog Basel ud efter 2 sejre på hhv. 2-1 og 3-1 og selv om Schweizisk fodbold ikke er helt oppe og ringe, plejer Basel at være ganske habile. Så hjemme er vi faste i troen på en sejr, så må vi se hvo stor den bliver og om de lukker nogen mål ind i dag.

*

Cl. Brügge er hvor man forventer det og tanken om at skulle ryge over i ELs gruppespil pga af et østrisk hold, er helt utænkeligt i Belgien. Men selv om de er kommet super godt fra start i Jupiler league i Belgien, så er dette noget helt andet.

De slog Dyn. Kiev hjemme med en enkelt pind og spillede remis 1-1 på udebane. Så man skal selvfølgelig have respekt for sådan et mandskab. Vi mener bare på redaktionen at Brügge ikke har det der skal til for at vinde i Østrig, men samlet set har vi svært ved at vurdere udfaldet.

LASK Linz – Cl. Brügge = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor DU kan oprette flere X konti med Paypal og få flere X Bonus…

Booking.com
To Top