Freynhofer

Tirsdagens VM “Sats” fra BettingNews…

Her kommer der en kamp som på forhånd ser meget taktisk ud mellem to hold, som begge har en meget stærk organisation, men som på papiret har forskellige styrke og favoritværdighed – men vi tror de er helt lige.

Sverige – Schweiz = X = Odds 3,00
Spillet hvor du får dagens frækkeste Bonus tilbud…

Sverige har overrasket en lille smule, men efter man har set deres effektive defensiv, så har de fortjent at stå i denne semifinale. Og vi kan ikke se at de nødvendigvis er et svagere hold i denne periode end Schweiz.

Sverige har vist, at når de skal frem og score – så kan de godt. Nej det er måske ikke lige så flydende og teknisk betonet som holdene fra Sydamerika, men det har vist sig at være effektivt nok.

Men i dette opgør vil der ikke komme lige så mange chancer og vi vurderer at det bliver en taktisk spillet kamp fra svenskernes side, som ikke ønsker at skabe kampen – kun ud fra et defensivt synspunkt. De går efter nullet.

*

Schweiz har spillet fint indtil videre og de vil sikkert også være det dominerende hold i dette opgør. Men de bliver nød til at spille med en kontrolleret offensiv og det betyder at presset på svenskernes mål ikke bliver så voldsomt.

Hvis ikke Schweiz lægger et maksimalt pres på det svenske forsvar, så mener vi på redaktionen, at de vil få problemer og ikke få særlig mange muligheder.

Vi indrømmer at Schweiz er en smule favoritter, men det er ikke med mange procenter, for det svenske hold har vist sig taktisk stærke og fysisk holdbare og selvom det ikke er kønt at se på – så er det effektivt.

Derfor er vi overbeviste om, at dette opgør ender remis i den ordinære spilletid, da ingen af holdene vil satse for meget hvis vi først har rundet den første time. Herefter er det fejl der vil afgøre kampen og det tror vi ikke nogen af mandskaberne laver.

Sverige – Schweiz = X = Odds 3,00
Spillet hvor du får dagens frækkeste Bonus tilbud…

Booking.com
To Top