Freynhofer

Tirsdagens VM “Frækkert” fra panelet…

Dette opgør fra VM er måske en lille smule mere speget end som så, men vi fornemmer alligevel en styrkeforskel der vil bevirke, at der kommer en vinder ud af dette valgte opgør fra VMs gruppe H.

Polen – Senegal = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream…

Polen har endnu ikke været i kamp som den sidste gruppe ved denne sommers VM, men nu er ventetiden overstået. På redaktionen tror vi faktisk en del på Polen i denne omgang, da vi syntes at holdet er rimeligt kompetent og har mange gode spillere.

Dog har resultaterne ikke været helt oppe og ringe i optaktsfasen, men det blev dog til sejre mod Syd Korea og Lithauen, samt en remis (2-2) mod Chile. Så holdet burde være klar og oppe i omdrejninger og vi tror de starter med alle 3 point.

*

Senegal er et rimeligt typisk afrikansk hold, som er rigtig svære at spille imod. Men de svinger også utroligt meget og har stadig svært ved at holde den tekniske og organisatoriske del i en kamp længe nok.

De har spillet remis mod Bosnien Herzegovina og Luxembourg og tabte med 1-2 til Kroatien i optakts fasen. De sluttede dog med en sejr på 2-0 over Syd Korea.

Trods den sidste sejr kan vi ikke se et hold, der kan stå tilbage for en polsk taktisk god maskine, der med fysisk spil vil løbe hen over senegaleserne. Fysisk kan afrikanerne sikkert godt være med, men når det kommer til taktik halter de en hel del bagefter.

Polen – Senegal = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream…

Booking.com
To Top