Freynhofer

Tirsdagens svenske “Special Bonus” fra redaktionen…

Tirdagens “Special Bonus” er hentet i den næstbedste svenske række SuperEttan. Her ser vi et tæt opgør, men med et hjemmehold i den bedste form.

Örgryte – Degerfors = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får Dit indskud 3-Doblet til at spille for…

Örgryte har som dagens gæster opnået 37 point i sæsonens 25 runder og med 5 runder tilbage, samt en margin på 11 point til de sjove pladser, er der nok ikke så store chancer for at nogle af disse hold når helt derop.

Hjemmeholdet er dog en en rigtig god form i denne periode og har opnået point i 4 af de 5 seneste kampe. Vi tror mest på en hjemmebanesejr, da begge hold naturligvis går professionelt på banen, men det vil nok være hjemmeholdet der er mest motiveret.

*

Degerfors er faldet noget sammen efter en ellers god periode i august. Her så det lovende ud, men skader har sidenhen udfordret holdet og der er kommet en masse pointtab til. Så formen har været dalende.

Efter de så er røget helt ud af “motivations zonen” er de nærmest gået lidt i stå og er igen begyndt at tabe og spille for mange remis. Senest tabte man hjemme til Varbergs, som ligger og kæmper for overlevelse – så motivationen er ved at smuldre.

Örgryte – Degerfors = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får Dit indskud 3-Doblet til at spille for…

 

 

Booking.com
To Top