Freynhofer

Tirsdagens Super “frækkert” på BettingNews…

Igen i dag bevæger vi os lige på kanten af, hvad der lyder rimeligt i forhold til favoritværdighed og muligt udfald på anbefalingen. Men ind-i-mellem skal man tror på egne evner og høje odds, hvis man fornemmer en klar tendens – det gør vi igen i dag.

Vi har hentet anbefaling i den engelske League One, som kun er landets 3. bedste række.

Coventry – Portsmouth = 2 = Odds 2,35
Spillet hvor du får dagens bedste Odds på dette udfald…

Coventry virker ikke helt til at være kommet ind i zonen til denne sæson og er meget ubalancerede og ujævne i deres præstationer. I dag spiller de hjemme på Ricoh Arena i Coventry, men den bane har ikke været helt på deres side indtil nu.

2 ud af 4 hjemmekampe er tabt på gulvet og det har endda været mod mandskaber, som slet ikke er lige så skarpe på udebane, som dagens gæster er. Samtidigt har Coventry svært ved at få bolden det sidste stykke over stegen og har kun scoret 7 gange i 9 kampe. Vi tror ikke på dem i dag.

*

Portsmouth ligger nr. 2 i rækken, kun 1 point efter topholdet Peterborough. Portsmouth er det eneste hold i rækken der stadig ikke har et opgør, efter første 9 runder. Scoreren hedder 17-7, så de er gode i begge ender på dette niveau.

Der er investeret lidt til denne sæson og det ser ud til at bære og give frugt. På udebane har de spillet 4 kampe, med 3 sejre og en enkelt remis til følge. Seneste udekamp blev vundet over topholdet Peterborough, så der er masser af selvtillid og topform.

Vi ser for et resultat der enten hedder 1-2 eller 0-2, alt efter Coventry’s evner i dette opgør, og sejren føler vi os ret sikre på.

Coventry – Portsmouth = 2 = Odds 2,35
Spillet hvor du får dagens bedste Odds på dette udfald…

 

Booking.com
To Top