Freynhofer

Tirsdagens “Special Bonus” med nytårkrudt…

Årets 2. anbefaling er hentet i den bedste engelske række Premier League, hvor vi har valgt et opgør mellem 2 hold – hvis formbarometer stritter i hver sin retning i denne juleperiode – det ændrer sig ikke efter i dag.

Cardiff – Tottenham = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Nytårs Bonus som Ny kunde…

Cardiff ser ud til at have stoppet en blødning der lignede dødskramper, efter 4 gode point i perioden mellem jul og nytår. Så Kenneth Zorhore og Cardiff er igen at finde på den rigtige side af stregen.

Vi skal dog ikke forvente en Zohore på banen, da han er skadet og meldt helt ude af opgøret. Hjemme på Cardiff Stadion har de altid været stærke, men vi tror ikke på at de er så stabiliseret, at de kan hamle op med et Tottenham mandskab der har blod på tanden og vil rejse sig igen efter sidste rundes nederlag.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Tottenham er et af de 2 mandskaber der kan true et godt spillede Liverpool mandskab, men så skal de ikke smide gode point væk, grundet uopmærksomhed og personlige fejl. For det var præcis det der skete, da de i seneste runde tabte til Wolves hjemme foran egne fans.

Man kom planmæssigt foran i første halvleg og havde godt styr på tingene langt inde i den anden. Men da der manglede 18 minutter var det ligesom om, at Tottenham mandskab var gået i omklædningsrummet, for i denne periode lukkede man 3 mål ind, efter man kun havde lukket 6 ind i de foregående 8 kampe.

Det er hvad der kan ske, men det vil ikke gentage sig da vi ikke tror på, at holdet er ramt af spillemæssig krise eller lignende. Det er mennesker der spiller kampene og derfor kan udfald forekomme – men Tottenham taber uhyre sjældent 2 kampe i streg.

Cardiff – Tottenham = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Nytårs Bonus som Ny kunde…

Booking.com
To Top