Freynhofer

Tirsdagens “Special Bonus” fra VM…

GEVINST
Resultat: 1-1

Dette opgør må siges at være dagens mest spændende og sikkert også det mest omtalte opgør ved sommerens VM slutrunde i Rusland og her på redaktionen ser vi frem til kampen med stor spænding.

Colombia – England = 1X = Odds 1,75
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStreaming…

Colombia er som ventet gået videre fra gruppespillet, selvom det så sort ud for dem efter den første kamp. Her blev de som bekendt 10. mand efter 3-4 minutter mod japanerne og så var det lidt op af bakke.

De bed godt fra sig – men havde heldet imod sig og tabte til sidst med 1-2. Men de viste at de kunne spille fodbold allerede i dette opgør trods kun 10. mand på banen i 86 minutter.

Efterfølgende slog de både Polen og Senegal, men her var de også 11 i hele kampen og så kunne man se hvad de virkelig kan på en fodboldbane af lækkerier.

De er endnu mere sammenspillet nu og det er varmt i Rusland, hvilket ikke er et problem for colombianerne. Vi ser et colombiansk hold, der vil stresse englænderne og gøre dem usikre og vi tror ikke på et nederlag til Colombia i ordinær spilletid.

*

England viste mod et reservespækket belgisk mandskab, at det stadig ikke spiller endnu for det engelske mandskab. Det var en noget tam affære og det var belgierne der havde mest ære af den kamp.

England virker meget idefattig og når de så endelig står foran en stor chance, så har de ikke evnen til at sende den det sidste stykke over stregen. Især Rashford var en stor synder i kampen mod Belgien.

I dag møder de et mere utraditionelt mandskab i forhold hvad de er vant til og i forhold til hvad de har mødt hidtil i styrke. Vi ser på redaktionen et engelske mandskab der skal have mere end held til at vinde i ordinær spilletid.

Men herefter vil vi helst ikke gætte på et udfald – for i en evt. straffesparks konkurrence kan alt ske. Men sikkert og vidst, så glæder vi os på redaktionen til kampstart.

Colombia – England = 1X = Odds 1,75
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStreaming…

Booking.com
To Top