Freynhofer

Tirsdagens “Special Bonus” fra Sverige…

Trod Champions League har vi fundet et yderst interessant opgør ovre på den anden side af Sundet, hvor vi helt klart mener, at Bookmakerne har taget stoffer – for det odds er alt alt for højt på vores favorit.

Örgryte – Hensingborg = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får den bedste Sports LIVEStream…

Örgryte har ikke hentet en enste sejr siden de vandt over bundholdet i maj måned og det giver ikke redaktionen sved på panden, selv om de spiller hjemme i dag.

De er dog ikke så tossede hjemme på Gamla Ullevi i Göteborg og har kun tabt 2 kampe her. Men formen har bevirket at i de 4 seneste kampe har man kun opnået 2 point – og det har været til betydelige dårligere hold end dagens gæster fra Helsingborg.

*

Helsingborg er i super form og virker til at skulle være med i kampen om den direkte oprykning til Allsvenskan. De seneste 5 kampe har givet 4 sejre og en remis, så lige for tiden er de ret skarpe.

Selv om det er på udebane, har de kun tabt 1 ud af 9 kampe og har en score på 19-12. Selv om defensiven har en del udfordringer, så scorer Helsingborg til gengæld rigtigt mange mål og er da også rækkens næst mest scorende.

Vi er ikke i tvivl om udfaldet af dette opgør og tænker mere på om, at der kunne ligge et Asian Handicap og lure, men da Örgryte har spillet en del remis på det seneste, holder vi os til den rene sejr og så er 1 mål jo nok.

Örgryte – Hensingborg = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får den bedste Sports LIVEStream…

Booking.com
To Top