Freynhofer

Tirsdagens “Special Bonus” fra Italiens Serie B…

Vi er hoppet ned i den italienske Serie B, hvor det ikke er 2 tophold der her render ind i hinanden, men 2 hold som ligger og har det stramt i den nederste del af Serie B.

Perugia – Padova = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde – 122%…

Perugia har opnået 8 point efter 7 kampe. 1 mere end dagens gæster fra Padova. Det placerer dem på en 13. plads i tabellen og det er med kun 2 point ned til den grimme streg. Nu er turneringen stadig ung, så det er ikke tid for panik.

I dag spiller Perugia hjemme på Stadio Renato Curi, hvor 2 ud af de 3 opgør er vundet. De havde en enkelt misser mod Carpi, men vandt de 2 øvrige med hhv. 1-0 og 2-0. Vi går efter endnu en sejr og det ville ikke overraske hvis det igen er til rent mål.

*

Padova har spillet en kamp mere, men har kun oplevet at vinde en enkelt gang i sæsonen indtil nu. Scoreren på 8-15 fortæller, at de har nogle defensive udfordringer og hvis man lukker 2 mål ind i snit i hver kamp – så er det lidt op af bakke.

Og efter 5 udekampe og kun 1 point, ligner de et offerlam hver gang de går på banen på fremmed græs. Scoreren er her 4-12, så vi kan slet ikke forestille og, at de kommer med noget der kan give dem point i dag. Sikker hjemmesejr.

Perugia – Padova = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde – 122%…

 

Booking.com
To Top