Freynhofer

Tirsdagens Special Bonus fra BNs redaktion…

Vi er taget til den bedste spanske række i denne anbefaling, hvor det er ved at snerpe til for hjemmeholdet og der skal point på kontoen. Men alligevel tror vi ikke på hjemmeholdet i denne anbefaling.

Valladolid – Girona = X2 = Odds 1,75
Spillt hvor du kan spille uden NemID når du spiller via PC…

Valladolid har 6 runder til at komme tilbage på den rigtige side af stregen, hvor der heldigvis kun er 1 point op. Men en rimelig dårlig form i den senere periode, har gjort det svært for dem selv.

De fleste hold er gode hjemme, men Valladolid har i denne sæson haft en større udfordring når de har spillet foran egne fans. Kun 3 sejre i 16 opgør, skræmmer ingen gæster og dem der kommer i dag har en fordel. Vi tror ikke på en hjemmesejr.

*

Girona har samme problem som hjemmeholdet, når det kommer til at spille foran egne fans. Girona har rent faktisk kun prøvet at vinde 2 gange hjemme, men til gengæld har de så en helt anden styrke på udebane.

Ud af deres 34 point, er de 22 hentet på fremmed græs. De har slået Real Madrid, Valencia og bl.a Espanyol på udebane. Men Girona har også hentet remis’er hos Barcelona og Atl. Madrid.

De har helt klart et koncept på udebane der virker og tænk hvis de så bare havde været gode hjemme, så havde de været med hvor det er sjovt at ligge. Men lige nu har de kun 3 point ned til holdet under stregen, dagens gæster.

Men med den udebanestyrke de har, kontra hjemmeholdets hjemmesvaghed, kan udfaldet kun give point til gæsterne. Vi er i hvert fald sikre på, at hjemmeholdet ikke får en sejr.

Valladolid – Girona = X2 = Odds 1,75
Spillt hvor du kan spille uden NemID når du spiller via PC…

Booking.com
To Top