Freynhofer

Tirsdagens “Sikre” valg fra Sverige…

GEVINST
Resultat: 4-4

Igen i dag tirsdag er vi draget over Sundet til den næstbedste svenske række SuperEttan, hvor vi har fundet et opgør vi selv tror en del på og som vi også har smidt en del guld efter.

GAIS – Örgryte = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

GAIS har haft en middelmådig sæson indtil nu. Hverken prangende, men heller ikke helt til hundende. Efter de første 11 runder er afviklet har de kun opnået 4 sejre, hvoraf de 2 er kommet hjemme på Gamla Ullevi.

Men det har begge været mod hold som enten er i dårlig form eller ligger i bunden af tabellen. Disse 2 hold spiller mig tætte kampe, men vi skal hele 6 kampe tilbage ude/hjemme for, at finde den seneste sejr til GAIS.

*

Örgryte har gjort det tilfredsstillende og ligger pt. placeret som nr. 4, men kan med en sejr hoppe op på 2. pladsen. På udebane har de vundet 3 ud af 6 udekampe og spillet en enkelt remis, så udebanekampe har de det OK med.

Formen er især hjemme helt i top og sammenlagt er de bare et bedre hold en dagens værter fra GAIS. Dog er der store chancer for remis, som de har spillet rigtigt mange gange og derfor garderer vi for dette udfald.

GAIS – Örgryte = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

Booking.com
To Top