Freynhofer

Tirsdagens “Sikre” valg fra League One…

League One er den 3. bedste række i England og her har vi fundet en kamp med et hjemmehold, der i den grad har fået vendt skuden og nu skal tænke på de sjove pladser og ikke mere nedrykning.

Plymouth – Wimbledon = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

Plymouth har i den grad forbedret både sin form og spil og løfter sig lige så stille op i rækken, hvor de ligger nr. 10. Kun 5 point fra hvor det er rigtigt sjovt at ligge.

De startede sæsonen forfærdeligt, men det svinger en hel del bedre nu og især hjemme på Home Park i Plymouth, hentes der mange point. Kun 2 gange har de smidt alle 3 point på hjemmebanen i deres 10 seneste optrædener på Home Park.

Vi har i den grad en tro på, at det fortsætter i aftenens kamp, mod et hold hvis form slet ikke er det samme sted som Plymouth’s.

*

Wimbledon hænger lidt i bremsen, efter en ellers god og rimelig stabil periode i januar. Men februar måned har intet godt ført med sig for mandskabet fra Wimbledon.

3 kampe og 3 rene nederlag, hvor man har lukket mindst 2 mål i alle 3 kampe, så der skal strammes op bag til. Vi kan ikke se hvor forstærkningen skal komme fra og wimbledon er i forvejen ikke specielt effektive på udebane. Vi tror på endnu et nederlag i rækken.

Plymouth – Wimbledon = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

Booking.com
To Top