Freynhofer

Tirsdagens “Sikre” valg fra Frankrig…

Tirsdagen står i franskmændenes tegn, med 3 anbefalinger fra deres 2 bedste ligaer. Om Bookmakerne stadig er til julefrokost ved vi ikke, men odds’et på vores valgte kampe er bestemt højere end vi havde forventet og udregnet.

Niort – Valenciennes = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens bedste Bonustibud som ny spiller…

Niort hænger i og ligger lige udenfor de sjove pladser, der giver adgang til Play-offs spillet, når sæsonen er færdig. Det er lidt blandet landhandel med hensyn til ude- og hjemmebane, men de gør det jævnt godt og formen er fornuftig.

De har tabt 2 ud af 7 kampe hjemme foran egne fans, men det var også til 2 hold som er rimelig gode ude – og langt bedre end dagens gæster. I de 5 øvrige kampe er scoreren 9-4 – ikke prangende men konstant, efter 4 sejre og en enkelt remis foran egne fans.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Valenciennes hænger også i, men det går bare ikke lige så godt. Med kun 2 point ned til det bedste hold under stregen, er humøret og stemningen ved at være lidt slidt. Hjemme er det dog acceptabelt, med 16 point.

Ude er det til gengæld skidt med kun 4 point efter 7 kampe, hvilket gør dem til det næst dårligste udehold i rækken. Scoreren på 8-16 indikerer også, at de har det rigtigt svært på fremmed græs. I dag bliver sæsonen 6 nederlag på udebane en realitet.

Niort – Valenciennes = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens bedste Bonustibud som ny spiller…

Booking.com
To Top