Freynhofer

Tirsdagens “Sikre” valg fra Champions League…

Så blev det igen Champions League uge og der er en masse spændende kampe på programmet. Vi har dog kun valgt 2 af dem, ud af de 3 anbefalinger vi har denne tirsdag og vi starter med den “Sikre”.

AEK – Ajax = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor DU får dagens Højeste Bonus ved første undskud – 122%

AEK ligger uhjælpelig sidst i gruppen og kan hverken nå det ene eller andet i de 2 sidste runder – uden at det er på baggrund af mirakler.

Kun sjældent sker der mirakler i CL og dagens gæster er ikke et hold der plejer at dele hverken gaver eller mirakler ud. Ikke et eneste point har AEK fået i denne gruppe, som også omhandler Benfica og Bayern München.

Det er også en ordentlig mundfuld for et græsk – det har det i hvert fald i denne omgang. Scoreren på 2-10 har heller ikke kastet meget mønt af sig – så de er nok glade for bare at have været med.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Ajax kan med en sejr i dag sikrer sig knald-eller-fald kampe i det nye år i Champions League. Med 4 point foran Benfica vil de ikke kunne nås og så er den ged barberet.

Det er vigtigt at få tingene afgjort hurtigst muligt, så man også kan tænke på slidet af spillere. For har Ajax afgjort det i dag, vil de som så mange andre hold, nok ikke stille i stærkeste opstilling.

Vi forventer et stærkt motiveret hold, der bare er 1 til 2 niveauer bedre end dagens hjemmehold fra AEK. Vi har svært ved at se et så velfungerende og sprudlende hold, komme i vanskeligheder i Athen.

 

AEK – Ajax = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor DU får dagens Højeste Bonus ved første undskud – 122%

Booking.com
To Top