Freynhofer

Tirsdagens “Sikre” turneringskamp…

Turneringskampe er der ikke så mange af i denne periode, hvor vi bare går og venter på VM i Rusland. Men i nogle af nordiske lande er der stadig gang i de næstbedste rækker og denne anbefaling er fra den svenske.

Efter en lidt absurd weekend kom vi mandag tilbage på sporet med “Fuldt Hus” – så vi har lagt den pludselig uro til side og er igen til at regne med – helt som vi plejer.

Gefle – Helsingborg = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får markedets absolut højeste Bonus…

Gefle har ikke kun fået en skidt start i denne sæson, men har også en utrolig dårlig form. Kun 2 sejre har de samlet efter deres første 10 kampe. 1 på udebane og 1 hjemme på Gavlevallen, som hjemmebanen kaldes.

Ud af de første 5 kampe hjemme på Gavlevallen vandt Gefle den første kamp og lige siden har det kun været skuffende for klubbens fans med 4 rene nederlag. Vi ser det 5. nederlag i træk i aften.

*

Helsingborg lægger som regel altid godt ud og er normalt med omkring oprykningen til langt henne i turneringen. Men så falder de som regel sammen, når de afgørende point skal indsamles.

Helsingborg er faktisk et godt hold og til denne sæson har de yderligere forstærket sig, så håbet for en godt slutresultat er til stede. Helsingborg har endnu ikke tabt på fremmed græs, selv om hjemmebanen er der hvor de er absolut bedst.

2 sejre og 2 gange remis, med en medfølgende score på 8-3 indikerer, at de har et koncept der virker. Ligeledes er formen den bedste i rækken i denne periode, hvor kun Halmstad overgår dem grundet lidt flere mål. Der er 3 sikre point i aften.

Gefle – Helsingborg = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får markedets absolut højeste Bonus…

Booking.com
To Top