Freynhofer

Tirsdagens Sikre svenske opgør fra Allsvenskan på BN…

Tirsdagens første anbefaling ud af 2, er hentet i den bedste svenske række Allsvenskan, hvor det er 2 jævnbyrdige hold der her tørner sammen. Vi mener at udfaldet er givet på forhånd.

GAIS – Vesterås SK = X2 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

GAIS har lagt sig på en 7 plads efter de første 8 runder er afviklet. Formen er endnu ikke oppe og ringe endnu og de har været bedst på udebane. Hjemme har de kun hentet 1 sejr i de 4 første opgør her.

Så de hr ikke rigtigt fundet konceptet hvor de skal være det boldførende hold og i dg møder de et ganske udemærket kontrahold. Selv om GAIS historisk har et godt på Vesterås hjemme, så tror vi ikke på det i dag.

*

Vesterås SK ligger nr. 9 med 2 point færre end dagens hjemmehold. Og Vesterås har haft det skrækkeligt hjemme foran egne fans, men på udebane har de gjort rigtig god figur. Her er der kun indkasseret 1 nederlag efter de 4 første kampe på femmed græs.

2 er vundet og en enkelt er endt remis. Så de er gode til at forsvare sig og spille på omstillinger. Det er det våben vi mener vil give Vesterås mindst det ene point i dagens opgør hos GAIS.

GAIS – Vesterås SK = X2 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

Booking.com
To Top