Freynhofer

Tirsdagens Sikre Premier League anbefaling…

Vi står overfor en midtuge der byder på en masse spændende kampe fra de bedste engelske rækker og enkelte andre også. Tirsdagens første anbefaling fra BNs redaktion er netop hentet i den bedste engelske række Premier League.

Watford – Fulham = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller på PC…

Watford er denne sæsons lille overraskelse i Premier League og der var nok ikke mange der havde forudset, at de ville ligge nr. 8, efter de første 30 runder. Men de har været jævnt gode genne hele sæsonen.

Selvfølgelig bliver de max udfordret når de møder i de stærke hold. Især på udebane er det sjældent de henter noget hos de bedre hold. Men hjemme Vicarage Road i Watford er det en helt anden sang.

For her tager de point fra alle de hold, som ikke ligger over dem og dagens gæster ligger ikke bare under Watford, men også næsten udenfor Premier League.

*

Fulham kæmper om ikke at ende sidst med Huddersfield og pt klare Fulhams sig bedst. Men det er kun 3 point der skiller de 2 hold fra hinanden og ellers er der hele 11 point op til en redning. Så vi kan vist godt vinke farvel til Fulham efter denne sæson.

I dag spiller de så på udebane og her burde de faktisk betale for at komme ind på stadion. I hvert fald for deres medrejsende fans. For med kun 2 gange remis og 14 nederlag i deres 16 udekampe – så er de svære at tro på, når de spiller på fremmed græs. Vi gør det ikke på redaktionen.

Watford – Fulham = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller på PC..
.

Booking.com
To Top