Freynhofer

Tirsdagens Sikre Premier League anbefaling…

Så er vi “hjemme” i Premier League, hvor vi er nået frem til den 4. sidste runde for disse 2 mandskaber, som begge har en jævn form og formegentligt ikke ryger ud af den bedste engelske række.

Watford – Southampton = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens absolut Højeste Bonus at lege med…

Watford er stadig godt kørende og går så småt og forbereder sig på FA Cup finalen, som de har kvalificeret sig til. Men også deres nuværende placering i Premier League skaber respekt.

De kan ikke nå de sjove placeringer, men kan blive det bedste mandskab lige udenfor – og mon ikke der så drypper noget af på dem et eller andet sted fra. Hjemme foran egne fans er de gode og selv et formstærkt Southampton hold, kan ikke stille meget op.

*

Southampton har haft en god periode på de seneste og der har løftet dem væk fra stregen med 5 point. Men det har nu mest været hjemme i egen hule, de har hentet de nødvendige point.

På udebane har de kun fået 4 sejre i hele sæsonen og mod et så formstærkt og kompetent mandskab som Watford’s, tror vi bare ikke på Højbjergs mandskab. J. Westergaard er meldt skadet, men ikke ude af truppen, så ham prøver de nok at få klar.

Booking.com
To Top