Freynhofer

Tirsdagens “Sikre” kamp fra UNL…

Så er vi hoppet op i øverste lag af UEFA Champions League, hvor vi forventer en noget mere velspillet og tv mæssigt mere attraktiv kamp, når disse 2 hold mødes i Liga A, som er det bedste niveau.

Spanien – Kroatien = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste UNL-bonus at spille for…

Spanien gør det altid godt i kval-grupper, men har ved de seneste slutrunder, bøvlet noget med det. Denne sommer røg de noget overraskende ud til Rusland…!

I aften kan vi være rimelig sikre på, at de ikke “bøvler” me det, hjemme på Estadio Manuel Martínez i Elche, hvor dette opgør afvikles. Men selv om det ikke er national arenaen, er der ingen tvivl om udfaldet – en sejr til Spanien.

*

Kroatien havde et super VM og tabte først i finalen til Frankrig – så der må være masser af selvtillid. Dog kan de fleste sikkert også huske, at alle deres Play Offs kampe mod finalen, endte med en remis og straffespark.

Men der skal også held til i fodbold og det havde kroaterne i sommers. Nu er dette noget andet og vi tror ikke på, at de i Spanien kan vise samme niveau som ved VM. Spanien er bedre hjemme end de har været ved de seneste slutrunder.

Selv om det nok skal blive en seværdig kamp, så vil kroaterne igen spille på samme måde – lidt afventende og se hvad det bringer. I dag kommer de til at vente længe på succes, for de kan ikke holde det spanske hold tilbage fra at score.

Spanien – Kroatien = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste UNL-bonus at spille for…

Booking.com
To Top