Freynhofer

Tirsdagens Sikre kamp fra Allsvenskan på BN…

Vi smutter lige over på den anden side af Sundet til dagens første anbefaling, hvor svenskerne huserer og har taget et kig på den bedste række Allsvenskan, hvor vi har fundet dagen Sikre til et rigtigt godt odds.

Hammarby – Östersunds = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY kunde…

Hammarby Htumlede lidt rundt i starten af sæsonen, men helt skidt var det aldrig. Der er kommet mere styr på spillet og formen og det giver som regel sejre. 3 ud af de seneste 4 kampe er vundet, kun ude mod Malmö FF måtte Halmstad strække gevær.

Og hjemme, hvor de stadig er ubesejrede, har de altid været stærke, Måske lidt pga af deres til tider fanatiske fans – men i hvert fald er de meget svære at stjæle point fra foran egne fans, hvilket de første kampe da også har vist. Vi tror på alle 3 igen i dag.

*

Östersunds er kommet hæderligt fra land i denne sæson og ligger lige pt midt i rækken. Men det er nok lidt bedre end de selv havde forventet, men især deres hjemmebane har været stærk.

Også på udebane har d gjort det acceptabelt uden at det har været prangende, så de skal nok byde Hammarby op til dans. De møder dog i dag et af de absolut stærkeste hjemmehold og her vil de få sandheden at føle og tabe.

Hammarby – Östersunds = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY kunde…

Booking.com
To Top