Freynhofer

Tirsdagens “Sikre” franske opgør fra Ligue 2…

Vi starter op i Frankrig i den næstbedste række Ligue 2, hvor det er topholdet der får besøg og udfaldet af dette opgør siger næsten sig selv på forhånd. Vi er i hvert fald ikke i tvivl på redaktionen.

Metz – Nancy = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor DIN Alder ikke betyder noget…

Metz er i rigtig god form og har kurs direkte tilbage til den bedste franske række Ligue 1. Lige pt topper de den franske Ligue 2, med 8 point ned til nr. 3, som skal ud i Play Offs.

Selvom de ikke er rækkens stærkeste hjemmehold, så har de trods alt vudet 6 ud af 9 opgør hjemme på Municipal Saint-Symphorien og vi er overbevist om, at nr. 7 kommer efter dette opgør.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Nancy ligger og roder på næstsidste pladsen med 5 point op til en redning, men der skal helt andre boller på suppen hvis en overlevelse skal gennemføres. Selvom de fik en lidt overraskende sejr i sidste runde over Auxerre, så var det trods alt på hjemmebane.

På udebane har de ikke så meget at kigge tilbage på.10 udekampe har givet 2 sejre og 6 nederlag og scoreren på 8-15 giver heller ikke noget håb. Det er helt normalt t hjemmeholdet vinder når disse 2 hold mødes og uhyre sjældent at det taber.

 

Metz – Nancy = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor DIN Alder ikke betyder noget…

Booking.com
To Top