Freynhofer

Tirsdagens Sikre fra Englands sekunda række…

Dagens Sikre er hentet i den engelske League One, som jo er en sekundarække set fra deres side, men som dog indeholder en del styrke, hvis man sammenligner med det 3. bedste niveau i Danmark.

Portsmouth – Southend = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor DU ikke skal bruge NemID når du spiller…

Portsmouth er bestemt ikke sprudlende i denne sæson, men klarer sig hæderligt og ligger placeret som nr. 16 i League One. Der er dog kun 5 point ned til det bedste hold under stregen, så det er stadig stramt.

På udebane skal de forbedre sig, for det er her det ikke er den største succes. Til gengæld er de rigtig fornuftige hjemmeforan egne og her har de stadig deres første nederlag til gode i denne sæson. Vi er sikre på, at det ikke kommer i aften, men det bliver en sejr.

*

Southend ligger næstsidst med kun 5 point. Kun Bolton ligger under, men de er også blevet fratrukket en hel del point op til sæsonstart. Så de 5 point som Southend har opnået burde reelt have placeret dem på sidste pladsen.

Alt er elendigt – formen er pinlig, mandskabet virker modløse – men alligevel er det på udebane at de har fået 4 af deres 5 point. Men det skræmmer os dog ikke, for det har været mod rimeligt ringe hjemmehold, og det er Portsmouth ikke foran egne fans.

Portsmouth – Southend = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor DU ikke skal bruge NemID når du spiller…

Booking.com
To Top