Freynhofer

Tirsdagens “Sikre” fra CL…

GEVINST
Resultat: 1-0

Det er tirsdag og det betyder Champions League. Selvfølgelig har vi kigget på dagens 2 opgør fra denne turnering og det ene har vi taget med i dagens anbefalinger, da det ligger lige til højrebenet.

AS Roma – Shaktar Donetsk = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil at spille for…

AS Roma tabte lidt overraskende det første opgør, hvor en remis måske havde været mere hvad man havde forventet. Men Shaktar viste sig for stærke hjemme foran egne fans, hvor de spillede en rigtig og kamp.

I dag skal romerne vise, at de er det bedste hold af disse to. Dog er hjemmebanen i denne sæson ikke en fæstning i samme grad som tidligere sæsoner – men det er i Serie A – internationalt giver de ikke noget væk.

*

Shaktar Donetsk må nok regne med, at dette er endestationen, men de har bestemt gjort det godt og nok også overrasket en hel del. Men at nå 1/8 i CL slet ikke så ringe og betyder også, at der kommer masser af guld i klubkasse til næste sæson.

Men rammer Shaktar det høje C og romerne ikke rammer sit niveau, så er der helt klart en mulighed for en overraskelse. Men vi er dog ikke så romantiske her på BN, at vi tror på at det sker. Så et 1-måls nederlag ser vi som det mest sandsynlige.

AS Roma – Shaktar Donetsk = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil at spille for…

Booking.com
To Top