Freynhofer

Tirsdagens Sikre engelske anbefaling fra Premier League…

Det er er snart Påske, men inden den starter er der lige et par dage med kampe fra de bedste klubturneringer i Europa. Vi starter dog op i den mere ordinære turnering Premier League, hvis man kan tillade sig at kalde den for ordinær.

Brighton – Cardiff = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Absolut Højeste Bonus…

Brighton skal holde tungen lige i munden i den sidste periode af turneringen, hvis de ikke skal retur til Championship. Der er dog en margin på 5 point ned til dagens gæster fra Cardiff, der er det bedste placerede hold under stregen.

Formen er ikke himmelråbende, men mod hold fra den nederste del af rækken, klarer de sig nu ganske godt. Især hjemme foran egne fans. Når disse 2 hold mødes plejer det som regel at være hjemmeholdet der vinder. Det forventer vi også i dag.

*

Cardiff har haft det svært hele sæsonen og skal til at have point ind på kontoen i de sidste 6 kampe. Dagens hjemmehold har spillet 1 kamp mere, så et nederlag til dem vil nok betyde at dem ser de ikke mere.

Men udfordringen er helt klart deres manglende evner på udebane. 2 sejre og 11 nederlag i 15 kampe, fortæller at det er ikke her de skal tro på point – men bare håbe.

Men når man så ser på scoreren på 9-28, så virker det helt til hundende at tro, at de kan tage til Brighton rimelige stærke hjemmebane og gøre en forskel. Ikke engang en heldig remis tror vi på.

Brighton – Cardiff = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Absolut Højeste Bonus…

Booking.com
To Top