Freynhofer

Tirsdagens “Sikre” CL anbefaling…

Så er det igen tid for Champions League og nu er det efterhånden kun gode hold tilbage i turneringen, men vi vurderer dog alligevel, at der stadig er stor afstand mellem de bedste og ringeste og sådan 2 hold mødes i dag.

Sevilla – Bayern München = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får markedets bedste Bonus…

Sevilla var snublende nær ved at snuppe alle 3 point fra FC Barcelona i den seneste La Liga kamp, men Messi skulle lige ødelægge festen i de døende minutter. Men en god optakt alligevel til denne kamp.

Sevilla har faktisk ikke vist helt den samme styrke hjemme på Ramón Sánchez Pizjuán, som i de seneste sæsoner og i dag kommer der endnu en gæst, som heller ikke overlader noget til tilfældighederne.  Vi tror ikke på Sevilla i dag.

*

Bayern München er der ikke så meget nyt at skrive om, De fik et nederlag på udebane mod Leipzig, men ellers er der ingen skår i deres fine kampstatistik, som de har i denne sæson.

De to holds styrke og form mener vi på redaktionen er et stykke fra hinanden og det er de tyske gæster vi er overbevsite om, er en klasse bedre end hjemmeholdet – og henter alle 3 point.

Sevilla – Bayern München = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får markedets bedste Bonus…

Booking.com
To Top