Freynhofer

Tirsdagens “Sikre” anbefaling fra Danmark…

Vi går alle og venter på varmen og efter vejrtroldenes udsagn, så skulle de næste dage vise det danske forår fra den bedste side. Så der er udsigt til et Superliga opgør, med sol i panden og varme på tribunerne.

FC Helsingør – AGF = 2 = Odds 1,80
Spillet hos den Ne Bookie med den Fede startbonus…

FC Helsingør er vokset under deres deltagelse i denne sæson Superliga, men nok ikke så meget, at de forbliver i landets bedste række. Men de har stadig en chance, når de skal ud i kval-kampe om overlevelse.

Det er hjemme de får point, hvor hold som Lyngby og FC Nordsjælland har måtte føle FC Helsingørs udvikling på egen krop, men i dag tror vi ikke på point.

*

AGF er blandt de mest formstærke mandskaber på det bedste niveau, også selv om de ligger i denne nedrykningsgruppe. Men der er ikke nogen chancer for, at det går hen og glipper og måske ender det endda med en tur til Europa.

Kun et nederlag i deres 11 seneste Superliga kampe viser et stabilt mandskab der er ved at finde deres koncept. De er faktisk blandt de stærkeste hold på udebane også hvis man tager de bedste hold med i betragtning. Det vil man se endnu engang i dag.

FC Helsingør – AGF = 2 = Odds 1,80
Spillet hos den Ne Bookie med den Fede startbonus…

Booking.com
To Top