Freynhofer

Tirsdagens Play Offs “Frækkert” fra UK…

Vi slutter af med en kamp fra den lille pokal EFL Trophy, hvor man er noget ind i den afgørende fase og tæt på en pokal der skal hæves. Vinderen af dette opgør skal møde Portsmouth i finalen – så det er alt eller intet i dag.

Bristol R – Sunderland = 2 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Bristol R har en fornuftig form i denne periode og er ved at arbejde sig væk fra placeringen under stregen, til en noget bedre fremtid. Men deres nærmeste rivaler over dem er også i god form, så det er ikke en nem øvelse.

I dag er det semifinalen i EFL Cup, så der er lidt muligheder for succes. Men dagens gæster har de mødt for kun ca 14 dage siden, med et nederlag til følge. Her stillede man i bedste opstilling, men alligevel ikke man ikke point. Vi tror på samme udgang på dette opgør – et nederlag.

*

Sunderland er også i en god form og spiller også som dagens hjemmehold i League One. Men placeringen er noget bedre, for her er mand med i toppen af rækken. Kun 2 point fra en direkte oprykning.

Ud over Sunderlands seneste besøg på Memorial Stadium i Bristol, har de for vane at vinde over dem. De gange de har mødt dem, ude og hjemme, har de vundet samtlige møder. Det gentager sig ret sikkert i dag, med den form og selvtillid der huserer på holdet.

Bristol R – Sunderland = 2 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Booking.com
To Top