Freynhofer

Tirsdagens Nytårs “Frækkert” på BN…

Dagens sidste anbefaling på årets første dag er også hentet i den engelske turneringer. Det er en kamp der er hentet i verdens dyreste sekundarække, hvor der er skyhøje lønninger, trods det ikke er den bedste række – det er selvfølgelig Championship.

Blackburn – West Bromwich = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens Absolut Højeste Nytårs Bonus…

Blackburn kan bestemt ikke se tilbage på et juleprogram med særlig meget glæde. For der er kommet præcis nul point ind på kontoen – i de 3 kampe der er afviklet i juleperioden. De 2 foregående gav kun 2 point, så Blackburn er pressede.

Der er stadig et stykke ned til stregen, men med den vigende form g et hav af skader i truppen, virker det ikke som om der er lys for enden af tunnellen endnu og den dårlige trend vil fortsætte. Vi tor på endnu et nederlag, selv om det er på hjemmebane.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

West Bromwich kan modsat se tilbage på en periode, hvor der er opnået 7 ud af de 9 mulige point der var at hente i de 3 kampe der har været. Scoreren hedder 7-1 i samme periode, så målformen er i top.

Ud over at være i super form, så er de også et af de bedste hold i Championship på udebane. Kun 3 nederlag efter 12 udekampe, men halvdelen er vundet (6). Scoreren på 21-15 fortæller også om deres evner på udebane.

I forvejen har West Bromwich et godt tag på hjemmeholdet, som ikke har tabt på Ewood Park siden 2011, men vundet 2 og spillet en enkelt remis. Vi tror på at West Bromwich gør det de er bedst til i denne periode, at vinde fodbold kampe.

Blackburn – West Bromwich = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens Absolut Højeste Nytårs Bonus…

Booking.com
To Top