Freynhofer

Tirsdagens nytårs “Bonus” fra England…

Vi slutter tirsdagens anbefalinger af med endnu et opgør fra England fra den næstbedste række Championship, hvor vi godt ved at vi bevæger os på kanten – men hvor vi bare har en ret komfortabel mavefornemmelse af udfaldet.

Hull – Bolton = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får markedets bedste Kundeservice og Freebets…

Hull har fået vendt en rigtig skidt start på sæsonen til noget absolut positivt. De går faktisk fra sejr til sejr og har kun tabt 1 kamp siden oktober måned. Så det er et mandskab med masser af selvtillid. 

Juleperioden har været ren succes med sejre på stribe og de indikerer en rigtig god form. Det er faktisk den bedste i rækken i denne periode. Hjemme på KCOM Stadium fortsætter de gode form og stime og henter igen alle 3 point.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Bolton har fået stabiliseret tingene lidt i jueleperioden, med en sejr og en remis. Men det har langt fra været overbevisende og mod hold, man burde tage point fra. Så man ligger stadig og roder i bunde, men dog lige over stregen.

I dag er de på udebane og det er ikke ligefrem deres kop the. De har godt nok vundet 2 gange ud af 12 udekampe, men de har også tabt 6 af dem.

De seneste 3 udekampe er tabt og de modstandere har langt fra den samme form, som Hull render rundt med. Sikkert nederlag og måske endda et hop ned under stregen, stregen da de ligger á point med holdet lige under.

Hull – Bolton = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får markedets bedste Kundeservice og Freebets…

Booking.com
To Top