Freynhofer

Tirsdagens norske “Special Bonus”…

GEVINST
Resultat: 6-0

Den norske Eliterserie lægger kamp til dagens “Special Bonus” og vi synes endda, at Bookmakerne har givet os en gave i form af et urealistisk højt odds, på en ellers sikker hjemmesejr.

Kongsvinger – Sandnes = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får Dit indskud 3X igen at spille for…

Kongsvinger ligger nr. 7, en placering bedre end dagens gæster som har opnået 3 point mindre. Begge hold er gode hjemme, men Kongsvinger har det også godt på fremmed græs, hvo de har hentet 3 sejre ud af 8 mulige.

I dag er det hjemme foran egne fans, med en form der tilhører de bedste i rækken i denne periode. Kun 1 nederlag i deres seneste 8 kampe taler sig eget sprog. Der udover har de historisk rigtig godt fat i dagens gæster, både hjemme og ude. Sikker udesejr.

*

Sandnes er ikke gode på fremmed græs og har da også kun hentet en enkelt sejr i deres 8 forsøg. Det er defensivt det sejler i det hele taget, men især på udebane er den gal.

8 Kampe og en score på 9-17 er et snit på ca 1-2 i hver udekamp. I dag skal de møde et af de mest scorerende hold i Eliteserien og med tanke på deres defensive evner, tror vi det kommer til at gå rigtig galt med et nederlag på flere mål.

Kongsvinger – Sandnes = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får Dit indskud 3X igen at spille for…

 

 

Booking.com
To Top