Freynhofer

Tirsdagens “Frækkert” fra League One på BN…

Tirsdagens sidste anbefaling er hentet i den engelske League One, hvor vi bestemt ikke har samme syn på chancerne som Bookmakerne og derfor syner en chance for et rigtigt godt spil.

Bristol City- Ipswich = X2 = Odds 2,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Bristol City virker til at allerede have taget badesandalerne på og ligge og nyde en kold i strandkanten. For med kun 1 point i de seneste 5. runder, så er de på vej ned i dyndet.

Dyndet er ikke lig med nedrykning, men væk fra en eller ret så sikker ply-off placering og en mulighed for oprykning. Men med 14 points tab er det klar at andre hold smutter forbi i mellemtiden.

Man tabte igen i weekenden til Leeds hjemme med en enkelt pind 0-1, så det virker ikke rigtigt til, at de overhovedet har lyst til at rykke op, men hellere hygge sig nede på dette niveau.

*

Ipswich hygger sig bestemt ikke i denne sæson og ligger sidst i League One. Men modsat hjemmeholdet har de kun tabt 1 kamp ud af de sidste 5 og fået point i de øvrige.

Godt nok remis’er, men det er point og det er det der kan ende med at redde dem i den sidste ende. De virker til at have set sandheden i øjnene og spiller meget mere disciplineret nu. Vi tror på mindst det ene point.

Bristol City- Ipswich = X2 = Odds 2,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Booking.com
To Top