Freynhofer

Tirsdagens “Frækkert” fra League One…

Selv om programmet er rimeligt speget, så er der dog alligevel nogle kampe som der kan spindes en del guld på. Bl.a denne fra den 3. bedste række i England, hvor vi ener at gæsterne er klare favoritter.

Oxford Utd. – Barnsley = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Oxford Utd. ligger og roder som det bedste hold under stregen, men har da fået 4 point i de 2 seneste kampe, for eller ville det have set noget værre ud. Vi vurderer det dog ikke til at være en desideret formfremgang, men 2 opgør hvor modstanderne ikke lige levede op til deres niveau.

I dag er det en modstander som helt sikkert vil give dem kamp til stregen og det er også nødvendigt, hvis man skal slå Oxford hjemme foran egne fans. For de er faktisk et ganske godt hold på Kassam Stadium, vi mener dog bare at de ikke har det der skal til mod dagens gæster i denne periode.

*

Barnsley har vundet 50% af deres udekampe og er pt det hold der har den bedste form i Ligue One. De ligger da også nr. 3 og kan med en sejr i dag, lægge sig lige efter topholdet med kun 1 point.

Så der er masser af motivation og få skader, så Barnsley er et hold der er oven på i denne periode. Kun 1 nederlag i de sidste 10 liga kampe er da godkendt og i dag ender det med en sejr.

Oxford Utd. – Barnsley = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Booking.com
To Top