Freynhofer

Tirsdagens “Frækkert” fra franske Ligue 1…

Tirsdagens sidste anbefaling er hentet i Frankrig, hvor man så småt er ved at forberede sig på en kortere pause, efter en lang første halvdel af sæsonen, især for de hold som også deltager i Europa.

Nantes – Montpellier = 2 = Odds 2,80
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og Freebets…

Nantes har kun oplevet en ligasejr i de seneste 5 af slagsen, så formen kunne helt klart have været bedre. Den er dog blevet løftet en smule i forhold til tidligere på sæsonen.

Men en 14. plads, kun 4 point fra stregen, er vel også der hvor de hører til. Skal de tro på overlevelse er det hjemme, hvor de også henter flest point. Men de har også en defensiv der er hullet som en si og det er deres store problem.

25 mål er der lukket ind i 17 kampe hjemme/ude. Så her er der en opgave der skal løses, hvis de ikke skal ryge under stregen. Vi tror dog ikke at det er løst til idag, selv om de holdt PSG nede på 1 mål og kun tabte 0-1 i seneste runde.

*

Montpellier har det rigtigt fint på fremmed græs, hvor de har vundet 4 og kun tabt 1 opgør, efter 7 udekampe. Scoreren hedder 11-6 væk fra egne fans, og det er da også grunden til, at de er blandt de bedste i ligaen.

Det bakkes blandt andet op af en super god defensiv, som er ligaen næstbedste, med kun 13 mål imod sig efter 17 runder – ude og hjemme.

Når disse 2 hold mødes er det som udeholdet der vinder. Når vi tillægger dette til evnerne på udebane hos Montpellier, deres form og styrke – så ser vi kun et udfald af dette opgør – en udesejr til et fedt odds.

Nantes – Montpellier = 2 = Odds 2,80
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og Freebets…

Booking.com
To Top