Freynhofer

Tirsdagens “Frækkert” fra den franske Ligue 2…

Fransk på nogle planer, kan man ikke få nok af – men når det kommer til fransk fodbold er 3 anbefalinger nok tilstrækkeligt til, hvad man kan kaperer på en enkelt aften i fodboldens tegn. Men vi vover dog alligevel pelsen med et frækt tips og odds.

Beziers – Grenoble = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

Beziers er for mange et ukendt mandskab og har faktisk aldrig spillet i den bedste franske række i deres levetid. Men de begynder at nærme sig tanken, men mere bliver det nok heller ikke til i denne omgang.

Beziers rykkede fra National efter en fornem sæson og har haft det lidt hårdt efter oprykningen. De er dog begyndt at finde sig selv, men det er på udebane, hvor deres kontraspil er velfungerende. De har meget svært ved at skabe spillet.

Efter 6 hjemmekampe har de hentet 3 gange remis og 3 nederlag – så stadig ingen sejre. Scoreren hedder 3-7, så de har rigeligt at gøre med, at holde modstanderen fra at score. Det er jo ikke gået så godt og det bliver samme opskrift i aften og samme udfald – endnu et nederlag.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Grenoble er flyvende i denne periode og er en af rækkens mest formstærke hold. På udebane har de kun tabt 2 kampe efter 7 rejser, så de har de helt okay på fremmed græs.

Scoreren er også positiv 9-7 og formen på udebane siger – 10 point i de seneste 4 kampe og det er her de har scoret de 8 af deres 9 udebane mål. Vi fornemmer at formen fortsætter mod et hold hvor tingene ikke rigtigt virker og som ikke rigtigt har niveauet – en sikker udesejr er på menuen her.

Beziers – Grenoble = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

Booking.com
To Top