Freynhofer

Tirsdagens Frække franske nedryknings drama…

Vi er dykket lidt ned i niveau i de franske turneringer, hvor det handler om fiasko eller en redning i sidste øjeblik. Den slags kampe der kan få enhver fan til at ligge søvnløs indtil opgøret afviklet. 

Le Mans – GFC Ajaccio = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens højeste Odds på dette udfald…

Le Mans var for nogle år siden oppe og snuse til den bedste franske række Ligue 1, men siden har økonomi og sportslig ndetur gået hånd i hånd. Derfor endte de helt ende i National, som kun er 3, bedste niveau i landet.

Men nu har de fået vendt udviklingen og fået økonomien på plads, så der igen er balance. Det har givet dem en super sæson i National og derfor står de her og har chancen for, at komme tilbage til næst bedste niveau Ligue 2.

Formen er super, med 5 sejre i streg og hjemme foran egne fans, skal de nok løfte sig til det nødvendige niveau i dagens opgør. Vi er ret fortrolige med Le Mans sommer vinder i dag.

*

GFC Ajaccio får sidste chance til ikke at dratte ned fra Ligue 2, men så skal der ske noget radikalt. Hele sæsonen har stort set været et mareridt og det kan meget vel fortsætte i disse 2 kampe.

På udebane ser vi slet ikke GFC som vindere af kampen. Dertil har de været for ringe gennem sæsonen. Men de har selvfølgelig muligheden for at fedte en remis hjem. Det ser vi dog ikke som sandsynligt, da hjemmeholdet har en god offensiv og GFC nogle gange sejler rundt i de bagerste geledder.

Le Mans – GFC Ajaccio = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens højeste Odds på dette udfald…

Booking.com
To Top