Freynhofer

Tirsdagens danske VM “Special Bonus”…

GEVINST
Resultat: 0-0

Så er vi nået til Danmarks sidste kamp – forhåbentlig kun i gruppespillet – og det ser slet ikke så ringe ud endda i forhold til bestræbelserne på at nå 1/8 finalen efter endt gruppespil.

Danmark – Frankrig = 1X = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Danmark kan godt tåle og tabe, men et enkelt point vil definitivt afgøre Danmarks videre skæbne med fordel. Men det er en stor mundfuld Danmark skal i gang med i dette opgør.

Man må forvente, at Danmarks drenge nu har fået sparket tingene endnu bedre sammen og vil spille en endnu bedre kamp end vi har set i de 2 foregående. Det bliver der også brug for, hvis det ene point skal vindes.

Midtbanen ser ud til at fungere ganske udmærket i Kvist fravær og Schöne har gjort et fint indhop. Faktisk en forbedring i redaktionens øjne. Sisto har slet ikke vist sit høje niveau, men vi syntes at han fortjener endnu en chance – for så skidt var det faktisk ikke mod Australien.

Bagkæden har gjort det fint og det mål der er scoret mod Danmark var på et straffe. Så den defensive afdeling burde være klar til opgøret, hvis AC er blevet sine problemer kvit og Kjær ligeså.

*

Frankrig har endnu ikke vist sit højeste niveau og da de er gået videre til 1/8 finalerne, vil de sikkert spare nogle af de spillere, som har et gult kort hængende eller som døjer med nogle småskavanker.

Men det betyder ikke at Frankrig er et ringe hold, for selvfølgelig vil de nye gå ind og vise at man sagtens kan satse på dem. Så det bliver nok en lidt afdæmpet kamp og hvis den står remis et langt stykke henne i kampen – så ender den sikkert også sådan – til begge holds tilfredshed.

Danmark – Frankrig = 1X = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Booking.com
To Top