Freynhofer

Tirsdagens Champions League “Frækkert”…

Vi slutter tirsdagen af med det ene af de 2 semifinaleopgør, der afvikles i dag og i morgen i den mest prestigefyldte klubturnering, der findes indenfor fodboldens verden – nemlig Champions League.

Real Madrid – Bayern München = 1 = Odds 2,20
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede CL-Bonus…

Real Madrid gav sig selv et rigtigt godt udgangspunkt til returopgøret hjemme på Santiago Bernabéu, med sejren på 2-1 i det første opgør. Som udgangspunkt ville de bare gerne score på udebane men, at det lykkedes hele 2 gange kom nok også lidt bag på dem selv.

Så de behøver ikke at skulle frem og angribe, men hjemme på Santiago Bernabéu spiller de ikke henholdende og det ville da heller ikke ligne dem. Men de vil nok spille lidt kontrolleret og så udnytte tyskernes fejl i deres offensive faser.

*

Bayern München skal frem og score mindst 2 gange, da en 1-0 sejr ikke kan gøre det, grundet reglen om udebanemål. Så det er bare frem over stepperne og på Santiago Bernabéu er det lidt af en udfordring.

For de skal ikke kun frem og score, de skal også selv holde nullet og mod et så stærkt kontrahold, er det det samme som at gå igennem et minefelt som svagtseende. Vi tror det slutter for tyskerne her – endda med et nederlag.

Real Madrid – Bayern München = 1 = Odds 2,20
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede CL-Bonus…

Booking.com
To Top