Freynhofer

Tirsdagens Champions League Frækkert…

Tirsdagens sidste anbefaling fra redaktionen på BN er et måske lidt vovet spil i manges øjne, men vi har en ganske god fornemmelse af de 2 mandskaber og deres evner overfor hinanden.

Røde Stjerne – Olympiakos = 2 = Odds 2,40
Her er der ikke alders begrænsning når man opretter med PayPal…

Røde Stjerne er ikke endt i Champions League ved et held. Men vi mener heller ikke at de har været overbevisende og har måske haft en lidt let vej til gruppespillet. Bl.a var FCK en af deres modstandere.

I den hjemlige liga er de fint med uden at være prangende. De har en fornuftig defensiv, men den anden vej synes vi ikke de har noget der er værd at skrive om. Det er måske også grunden til, at de spiller en hel del kampe remis.

I dag står de overfor et hold, der spiller offensivt uanset om de er hjemme eller ude. Olympiakos er ikke kendte for at fedte sig igennem en kamp og slet ikke på internationalt niveau. Vi tror ikke på mere end højest det ene point til Røde stjerne, men har svært ved at se at de kan holde de græske gæster fra at score.

*

Olympiakos er ganske kompetente i denne sæson og har haft noget mere modstand på vejen til dette gruppespil. Her har de mødt tyrkiske Basaksehir og russiske Krasnador. Begge hold blev forøvrigt slået på udebane.

Så udebane konceptet virker. Men man skal heller ikke tage fejl af deres niveau i denne sæson. Senest spillede de remis mod Tottenham, so var den første runde i gruppespillet – så de kan bestemt spille fodbold.

Vi er slet ikke i tvivl om, at det græske mandskab er klart bedst og med deres evner på fremmed græs, ser vi også endnu en udesejr i CL sammenhæng. Sikker kun med et enkelt mål og 0-1 lyder i redaktionens øjne som sandsynligt.

Røde Stjerne – Olympiakos = 2 = Odds 2,40
Her er der ikke alders begrænsning når man opretter med PayPal…

Booking.com
To Top