Bonus

Tirsdagen Bonus kamp fra Champions League…

Det er jo tirsdag og så er det knald-eller-fald-kampe dag. Det kan så være nationale pokalkampe eller de kampe hvor der er rigtigt meget på spil, både når det kommer til prestige – men så sandelig også når det kommer til økonomi.

Dortmund – Inter = X2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus som NY bruger…

Dortmund har haft en god start på denne sæson og ligger pt. nr. 2 i den tyske Bundesliga lige efter B.M. Gladbach. Her spiller de friskt fodbold og virker chancevillige – og det har båret frugt indtil videre.

I CL sammenhæng spiller de noget mere forsigtigt og det synes også at påvirke deres resultater. I forvejen har Dortmund svært ved at lukke kampene og spiller meget tætte opgør, der ofte ender i remis.

5 ud af de seneste 10 kampe i alle turneringer er endt remis og i dag står de overfor et utroligt effektivt forsvar. Vi tror ikke på Dortmund, selv om det er hjemme foran egne fans. En remis er kan vi sagtens se foran os, men ikke en sejr mo de stærke gæster.

*

Inter gir’ ikke ved dørene og det kommer de heller ikke til i dette opgør. Kun 2 nederlag i hele sæsonen indtil videre fortæller om et stærkt og konstant mandskab. De tabte til Barcelona ude og de har tabt til Juventus hjemme.

Det er de eneste 2 gange de har måtte forlade banen uden point og det kommer ikke til at ske i dag. De ligger nr. 2 i denne pulje og med en remis, vil de holde Dortmund bag sig, med samme point antal, men bedre indbyrdes – da de vandt det første opgør i Italien.

Dortmund – Inter = X2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus som NY bruger…

Booking.com
To Top