Freynhofer

Tirdagens “Frækkert” fra England…

Vi er i dagens sidste anbefaling hoppet lidt længere ned i det engelske turnerings system, end ved dagens to første anbefalinger. Dette er League Two, som kun er det 4. bedste niveau i landet.

Newport – Milton Keynes = 1 = Odds 2,85
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning på spil…

Newport har masser af selvtillid i denne periode og hjemme vikser den bare endnu mere. De slog senest Wolverhampton ud af FA Cup’en, hvilket overraskede mange.

De skulle dog bruge 2 kampe, men hjemme foran egne fans, slog de dem med 2-0 og så var den ged barberet. Den selvtillid tager de selvfølgelig med videre til turneringen. Og kan de godt bruge dette momentum, hvis de skal et niveau højere op i næste sæson.

Hjemme har de kun tabt 2 kampe og vi vurderer med deres nuværende form og selvtillid, så fortsætter udviklingen og de tager alle 3 point i dag. Det bliver sikkert en tæt affære, men vi sætter vores lid til Newport.

*

Milton Keynes skal helt klart ikke undervurderes og er da også med der hvor det kan gå hen og ende med en succesoplevelse når sæsonen er slut. De ligger nr. 8, 7 point foran Newport, men kun 1 point fra kval pladserne.

Så de skal holde momentum, ellers falder de bagud og det er netop i den senere tid, med en elendig form. 1 sejr og 5 nederlag i de seneste 6 kampe fortæller, at de kunne havet ligget rigtigt lunt lige nu, hvor formen havde været bedre.

Den form er ikke blevet løftet til id dag, da det ikke er pga skader, men spillet der ikke vil fungerer. Disse 2 hold har kun mødt hinanden en gang før på Newport Stadium, hvor gæsterne vandt. Men det ligger et par år tilbage og kan ikke bruges til noget. Vi tror på hjemmeholdet

Newport – Milton Keynes = 1 = Odds 2,85
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning på spil…

Booking.com
To Top